Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcwolf79

veterán

válasz Abu85 #4722 üzenetére

Biztos van egy ilyen casual réteg, de sztem ez kb. annyira fals és régi sztereotípia, mint a PC= állandó setup-olás.

A másik dolog meg: hány éve is temetik a PC-s játékipart??? Sztem legalább 10 éve ez a marhaság megy ,és mégis : a PC-s játékipar köszöni szépen jól elvan.
    Most ,hogy a prevgen konzolok nagyon nem az elvárt szintet hozzák sztem sokan csalódottak. 1-2 éve még mindenki "default" FullHD-ről és 60 fps-ről beszélt konzolon . És mi lett belőle? Jobbára 30 fps (ha meg van egyáltalán), és a FullHD is csak maximum felskálázva van meg. AAA exklúzív szinte alig van, a multiplatform játékok meg (legkésőbb 1-2 patch után :U ) ketyegnek szépen PC-n is. Persze nem 3-4 éves gépekkel kell vacakolni, és akkor elkerülhető a felesleges sírás. Most egy konzol és egy FullHD TV árából ésszerűen össze lehet állítani egy PC-t ,amin legfeljebb kisebb kompromisszumokkal (pl. nem csutkára tolt élsimítással) VALÓS FullHD-ban lehet élvezni a játékélményt ,és valszeg a framerate is magasabb lesz mint konzolon.

Lehet jönni most a konzoltechno bullshit-tel, de ebből SAJNOS nem sok mindent láttunk, ami igazán álleejtős lenne. Hiába a "hipermodern" API, ha semmi nem használja ki. Mire be fognak ezek érni, valszeg maguk a konzolok fognak elgyengülni az átlag gamer PC-hez képest. Amíg nincs egy prevgen Uncharted, God of War vagy egyéb AAA cím , addig ez csak porhintés.

Új hozzászólás Aktív témák