Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem egy igazán dekstop gamer PC-nek nem alternatíva még mindig minőségben prémium előfizetőként sem. Arra megért nekem 10-15 K-t hogy ha rendezvényeken vagyok , vagy üzleti megbeszélések, este felmegyek a szálloda szobába a kis laposommal aztán játszogatok, de igazából egy több éves használt VGA-t sem tudna nekem kiváltani.
pl egy GTx 1070 vagy GTx 980 -/vega56-64 még mindig mérföldekkel reszponzívabb élményt ad mint a Cloud gamning, aki ilyen kártyával legalább rendelkezik annak nem biztos, hogy annyira érdemes váltani, max ha elromlik neki.
tehát aki hardcore gamer Pc-n annak ez még mindig nem elég jó. Most ezt ki kell bírni, nem szabad fejleszteni, de szerintem ez az átkényszerülés a Cloud oldalára még nem opció, a konzolokat már inkább adom, hogy arra többen váltanak.
persze hosszú távon ha így marad akkor igen, de még korai szerintem erről beszélni.Szerinte Nvidia mosta Stadia haldokolására apellál elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest