Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Itt pedig egy finom utalás volt a 290X teljesítményére. Legalább látnád be...
Ja értem, már ismerőseidtől tájékozódsz. Még jobb. Ez nagyon gyenge HSM...
A NV topikban te ugyanúgy képviselted az AMD haderőt, de itt most nem erről van szó. Érdekes, megint az a fan, az gerjeszti a feszültséget aki mindkét oldalt próbálta és leírja róla korrektül a véleményét. Azt miért nem linkeled pl, daveoff hogyan beszélt a giga 780ti-ről? Én még emlékszem, csak ugye a szokásos egy oldalú pozitív-negatív kiemelésed megy amit állandóan csinálsz.inkább be sem írja. Mert nem hiányzik neki a feszültség.
Ezeket szerintem te sem gondolod komolyan, csak megint valami vetítéshez nyúlni kell....igen, neki hiszek:
Nem erre gondoltam, ez megint csak egy terelésed.Ezt itt kár folytatni, mert értelme nincsen. Az az igazság itt te vagy a legnagyobb FAN, amit többség lát is, csak mindig jól csűröd-csavarod, mindenre van valami terelésed, magyarázatod... Több hozzáfűzni valóm nincsen ehhez az egészhez. Itt többen vagyunk akik nagyon is örülnének egy jó AMD kártyának. Rólad ugyanez NV-vel nem fordulhat elő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ja értem, már ismerőseidtől tájékozódsz. Még jobb. Ez nagyon gyenge HSM...