Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6
üzenetére
Valószínűleg igaz amit leírtál. De szerintem Nv arroganciája vezet arra évek óta, hogy fejlődik az ipar még úgy is, hogy szűkül és úgy is hogy konkurencia nem volt jellemzően ösztökélő tényező.
Mert ha ez nem lenne bennük akkor kb az 1070 TI lenne a csúcskártya ( esetleg az 1080)még mindig és nem fektetnének bele semmibe, lásd Intel.
Ez vezet arra hogy AMD nek mindig kapaszkodnia kell utánunk, mert diktálják az iramot, ( bármilyen furcsa ez ösztönzi pontosan a konkurens cégeket is arra, hogy ne üljenek a seggükön) Ezért szoktam kiakadni mikor AMD fan egy cégként kezeli NV-t és Intelt. NV fejleszt és lép előre, iramot diktál. Ezért is nehezebb a dolga AMD nek ilyen téren.ÍMagamban ilyenkor mosolygok, hogy Nvitól igazából azut várja minden AMd-s - persze most nem pepéről beszélek a 4. dimenzióból) hogy utolérjék végre Nv-t fogyasztás vagy teljesítmény terén.
A cikknek pedig nincs köze szerintem az arroganciához.Ettől függetlenül kapja meg mindenki ami neki jár, ők is. De valljuk be, elég furcsa, kiszámíthatatlan, talán kezelhetetlen volt ez az egész bányászláz betörése ebbe az iparba nem csak NV, hanem AMD számára is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest