Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez sem nyert. Kifejezetten kényes vagyok nagyon sokmindenre. Nálam igencsak hajtania kellene a kedves beosztottaknak.

Amúgy pont a rossz embert találtad be ezzel a zöld sorozattal, szerintem a Maxwell-el elkezdett és a mai napig konzekvensen továbbvitt vonal szvsz elég sokat ártott a játékok fejlődésének. Persze, a pirosakat majdnem sikerül kifilézniük ezzel. Így persze nem is csoda, hogy nem maradt annyi tőkéjük, hogy mindig ennyi új GPU-val álljanak elő, mindig csak oda hoztak valamit, ami stratégiailag kiemelt fontosságú. Nem egy rossz túlélési stratégia.
A zöldektől meg nem kell megvenni a drága GPU-kat, ha nem tetszik ez a trend... Ennyi.
Ami a dinamikusságot illeti, én nagyon örülök és hálás vagyok nekik, hogy nem mentek a zöldek után, dobva a GCN-t és végülis a DX12-t is hosszútávon. Többek között ezért is preferálom a kártyáikat, mert nem csak az FPS számláló feltornászása érdekli őket, hanem a játékélmény egyéb paraméterei is, valamint a játékipar jövője, fejlődése is, gondolok itt például a szabványokra.
(#36646) Raymond: És az nekem, mint végfelhasználónak miért jó, hogy 120W-ot fogyaszt 180W helyett? Megspórolom napi több óra játék esetén egy év alatt mondjuk 4-5 doboz sör árát?

Plusz arról a ramból is hiányzik 2GB. És ha nagyon akarom az Rx580-on is lehet picit finomítani, pl. Chill, FRTC, és kicsit szolidabb órajel, máris a GTX1060 fogyasztásánál járunk vagy alatta, azonos sebességgel, +2GB VRAM-al.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Filmvilág
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topic
- Túra és kirándulás topic
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest