- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Akivel kapcsolatban vagyok és kapott RTX 20-at. Egyszerűen nem tartottuk túl normálisnak, hogy a Hyper-Threading bizonyos játékokban, bizonyos beállításokkal, bizonyos magszám mellett és bizony órajelszinten csökkenti a teljesítményt. Emiatt ahol tudtam utánakérdeztem, hogy találkoztak-e ilyen furcsasággal. Minő véletlen találkoztak, de nem tudták hova rakni. Mi se, de legalább nem vagyunk egyedül."
Lennél oly kedves és megosztanád velünk, hogy pontosan kik is azok, akiket érint ez a probléma? Sajnos az egész interneten egyetlen független tesztet sem találok, ahol említést tesznek ilyen jelenségről, így nagyon érdekelne, hogy hol jelentkezett még ez a jelenség rajtatokon kívül. Légyszi konkrétan nevezd meg őket, köszi!
Jó volna független mérésekkel alátámasztani azt az állításod, miszerint a Geforce-ok jobban érzik magukat Ryzen CPU alatt. Sehol nem találtam ilyen tesztet. Minden nagy független tesztben azt látom, azt mutatják a számok, hogy a 8700K hozza ki a legjobb teljesítményt az RTX kártyákból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 27% - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Ghost 8GB GDDR7 128bit (NE7506T019P1-GB2062B) Videokártya
- 27% - ÚJ MSI GeForce RTX 5060 Ti VENTUS 2X OC PLUS 8GB GDDR7 Videókártya
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- Gainward GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest