Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Macrodroid
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Akivel kapcsolatban vagyok és kapott RTX 20-at. Egyszerűen nem tartottuk túl normálisnak, hogy a Hyper-Threading bizonyos játékokban, bizonyos beállításokkal, bizonyos magszám mellett és bizony órajelszinten csökkenti a teljesítményt. Emiatt ahol tudtam utánakérdeztem, hogy találkoztak-e ilyen furcsasággal. Minő véletlen találkoztak, de nem tudták hova rakni. Mi se, de legalább nem vagyunk egyedül."
Lennél oly kedves és megosztanád velünk, hogy pontosan kik is azok, akiket érint ez a probléma? Sajnos az egész interneten egyetlen független tesztet sem találok, ahol említést tesznek ilyen jelenségről, így nagyon érdekelne, hogy hol jelentkezett még ez a jelenség rajtatokon kívül. Légyszi konkrétan nevezd meg őket, köszi!
Jó volna független mérésekkel alátámasztani azt az állításod, miszerint a Geforce-ok jobban érzik magukat Ryzen CPU alatt. Sehol nem találtam ilyen tesztet. Minden nagy független tesztben azt látom, azt mutatják a számok, hogy a 8700K hozza ki a legjobb teljesítményt az RTX kártyákból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs