Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Raymond
üzenetére
Pont a bla-bla-bla a lényeg.
Akivel kapcsolatban vagyok és kapott RTX 20-at. Egyszerűen nem tartottuk túl normálisnak, hogy a Hyper-Threading bizonyos játékokban, bizonyos beállításokkal, bizonyos magszám mellett és bizony órajelszinten csökkenti a teljesítményt. Emiatt ahol tudtam utánakérdeztem, hogy találkoztak-e ilyen furcsasággal. Minő véletlen találkoztak, de nem tudták hova rakni. Mi se, de legalább nem vagyunk egyedül. Arra próbálok rávilágítani, hogy a Joker Production is ebbe eshetett bele. Emiatt nem feltétlenül kell rögtön letrollozni egy embert, aki amúgy valószínűleg sokat tesz abba, hogy YouTube videókat készítsen a hardverek teljesítményéről, ugyanis lehet, hogy nem az ő hibája az, hogy az RTX 2070 nála nem teljesített. Vagy egy másikat, mert teljesítménycsökkenésről számol be a 399-ről 415-os driversorozatra váltva.
Mint írtam, ha nálunk problémamentes lenne a 416.33, vagy nem kaptam volna visszajelzéseket furcsaságokról, akkor azt mondanám, hogy az ő hibájuk, de így azért sanszos, hogy a driverrel nem stimmel valami. Hogy mi azt nem tudom, de van pár konfiguráció és szituáció, ahol nem azt hozza, amit kellene. Ezek a legrosszabb bugok, mert túl specifikusak ahhoz, hogy a kiadást megelőző teszten elkaphatók legyenek. Idővel persze úgyis kiszűrik, aztán lehet újratesztelni mindent.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- KERESEM!!! RTX 4090 FELVÁSÁRLÁS GYORS ÉS KORREKT ÁRON!
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Eladó egy ASUS TUF RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest