- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Az AMD tobbszorosen hibas itt, eloszor is ugy latszik nem nagyon veszik komolyan ki mihez fer hozza es mit tud elvinni magaval amikor lelep, masodszor volt egy masik cikk hogy az anyagi helyzete miatt mennyire a custom diviziot tamogattak es mennyire hatterbe kerult a GPU reszleg. Par honapja megneztem, Kanadaban peldaul az NV 40-50%-al tobb fizetest ad ugyanarra a poziciora mint az AMD, szerinted hova fognak menni dolgozni a szakemberek
Ha en dolgozok A cegnel, es B ceg ugyanarra a melora 40-50%-al tobb penzt ad es engem reszesit elonyben mas jelentkezokkel szemben mert az adott iparagban vagyok mar X eve akkor atmegyek.Most kell osszekapnia magat a pirosaknak es rendet tenni minden fronton, penz van, osszerakni egy komoly, lojalis csapatot, jol megfizetni oket, a konkurencia ha lop szarra perelni oket a lelepo mernokot aki lop tonkretenni mert megerdemli es komoly karteritesi pereket pakolni a nyakukba.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha en dolgozok A cegnel, es B ceg ugyanarra a melora 40-50%-al tobb penzt ad es engem reszesit elonyben mas jelentkezokkel szemben mert az adott iparagban vagyok mar X eve akkor atmegyek.