- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
tailor74 #33331 üzenetére
Elvárni el lehetne ,ha már olyan magasságokban is ott vannak a levegőben levelek indokolatlanul (miközben minden fa a környéken full csupasz ha megnézed a videot) akkor a földön lévő száraz avart is vigye már....
Nem mellesleg higgyétek el egy játékban mindenki leszarná, hogy csak ugy néz ki mint az ezev és Half Life 2 (csak mondtam valamit) de mellette brutális a fizika...
Kegyetlen sokat hozzá tudna tenni a hangulathoz..Pl egy FEAR-t elképzelni így [még mielőtt leírtam már most beleborzongtam].
Gyak. széjjellövöd az irodaházad ahol játszódik porzik,törik,csörömpöl minden kb senki semmit nem lát már a törmelékek miatti porfelhőből...majd ez leszáll szépen. És szépen ottmaradt nem párolog el semmi a nyomok ottvannak minden poros viszed a poros lábnyomot tovább stb.Lehet ez valakinek nulla semmi, de ezt ott real timeban áttélni beszarás lenne. Akár egy 10 éves grafikával is.... De ház sajnos nem erről szól a HW ipar hogy látható dolgokra menjen el az értékes craft.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest