Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igazából pont az MSI és a Giga az olcsó, elterjedt, de nem túl meggyőző hűtésű példányok.
Nekem is vissza kellett vegyem 900Mhz-re a WF3-at, ha halk működést akartam nem túl magas hőfokokkal (VRM 80, GPU 85 alatt). Lásd pl. BF4 Mantle: [link]
Én így is elégedett voltam a WF3-al, mivel olcsón megkaptam, de akinek alap, hogy tuningoljon is kicsit, és halk is maradjon és hűvös, annak nagyon kevés ez. Az Asus meg ugye a VRM-jével melegszik nagyon, ha nem kap extra szellőt, bár mint asdxv kitapasztalta, az helyre tehető.A "venti koholást" csak az Asus-ra írtam.
Azt is írtam párszor, hogy amúgy a Tri-X, PCS+, Lightning, Vapor-X, ami csak bedugod és elég erős a hűtés a halk, jó hőfokú működésre. Sajnos ez van.Nem vagyok fizetett ügynök, hogy népszerűsítenem kéne bármit is. Nem is célom. Én csak tapasztalatokat próbálok cserélni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LEGO klub
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt is írtam párszor, hogy amúgy a Tri-X, PCS+, Lightning, Vapor-X, ami csak bedugod és elég erős a hűtés a halk, jó hőfokú működésre. Sajnos ez van.