- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Maradjon csak AMD.
Elég balfaszok de más még inkább elbaszná, az NV nagyon elég jól nyomja, ezért nehéz nekik. Talán az FX óta nem volt nagy botlása, csak kicsik, viszont én akkor eladó-szervízes voltam, és még abban az időben is jobban vitték mint a Radeont. A szar FX 5200 nagyon ment, néha amikor láttam mit cserélnek rá nem győztem magyarázni hogy ez így lassabb lesz! De akkor is eladta a márka.
Sok Radeon 9600-ra beszéltem rá akkor a vevőket (meg AMD procira Sapphire alaplappal, mert bizony nem csak VGA-ja volt) , még az SE is jobbnak számított de az kicsit megint a mostani AMD-re emlékeztet, nem tudtam minden gyártónál hogy mi az SE csak a spec alapján, a név néha átbaszott, volt hogy a nagyker listán csak simán 9600 volt amikor megjött meg láttam hogy valami nem fasza.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest