- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Az irreleváns személyeskedést hanyagoljuk, ha lehet.
Hatmagos procival játszottál-e valaha, úgy értem, ugyanazokat a játékokat, amiket négymagossal? A teszteket ismerjük, mindenki látta... Én valós felhasználásbeli tapasztalatokat kérdeztem.

A híres logout tesztjeidben is csak csípőből megállapítottad, hogy elég, anélkül hogy kipróbáltál vona bármi erősebbet, vagy lett volna legalább vele valamilyen tapasztatod.
Rendes HATMAGOSOD volt-e?
IGEN VAGY NEM? Egyenest választ kérnék. Nem három meg négymodulos FX, meg egyéb ezer éves, nem hatmagos csoda.(#30257) Crytek: Single only 4K. Lehet, valakinek az az élmény. Én szeretem azért, ha sebesség is van, és a multit se vetem meg.
Ahhoz meg nem árt a proci. Szerintem egy i3 mondjuk így is kb. semmire se jó, de kis igényekhez magas felbontáson és képminőségen singleben már tényleg elég lehet kb. mindenre egy négymagos. (Ma még.)Viszont így általánosan kijelenteni, hogy felesleges minden annál erősebb, szerintem atom gáz a fórumtárstól.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Építő/felújító topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

IGEN VAGY NEM? Egyenest választ kérnék. Nem három meg négymodulos FX, meg egyéb ezer éves, nem hatmagos csoda.
Ahhoz meg nem árt a proci. Szerintem egy i3 mondjuk így is kb. semmire se jó, de kis igényekhez magas felbontáson és képminőségen singleben már tényleg elég lehet kb. mindenre egy négymagos. (Ma még.)