Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Az irreleváns személyeskedést hanyagoljuk, ha lehet.
Hatmagos procival játszottál-e valaha, úgy értem, ugyanazokat a játékokat, amiket négymagossal? A teszteket ismerjük, mindenki látta... Én valós felhasználásbeli tapasztalatokat kérdeztem.

A híres logout tesztjeidben is csak csípőből megállapítottad, hogy elég, anélkül hogy kipróbáltál vona bármi erősebbet, vagy lett volna legalább vele valamilyen tapasztatod.
Rendes HATMAGOSOD volt-e?
IGEN VAGY NEM? Egyenest választ kérnék. Nem három meg négymodulos FX, meg egyéb ezer éves, nem hatmagos csoda.(#30257) Crytek: Single only 4K. Lehet, valakinek az az élmény. Én szeretem azért, ha sebesség is van, és a multit se vetem meg.
Ahhoz meg nem árt a proci. Szerintem egy i3 mondjuk így is kb. semmire se jó, de kis igényekhez magas felbontáson és képminőségen singleben már tényleg elég lehet kb. mindenre egy négymagos. (Ma még.)Viszont így általánosan kijelenteni, hogy felesleges minden annál erősebb, szerintem atom gáz a fórumtárstól.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

IGEN VAGY NEM? Egyenest választ kérnék. Nem három meg négymodulos FX, meg egyéb ezer éves, nem hatmagos csoda.
Ahhoz meg nem árt a proci. Szerintem egy i3 mondjuk így is kb. semmire se jó, de kis igényekhez magas felbontáson és képminőségen singleben már tényleg elég lehet kb. mindenre egy négymagos. (Ma még.)