- T-Mobile G1 - gyönyörű Android
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Jó ezt az 1070 értéktartás dolgot inkább egy keserű viccnek szántam. Itt nem rólam van szó, hanem a Vega bemutatóról... én örültem volna legjobban egy konkrét termékbejelentésnek, amit sokan vártak a csodavisszaszámlálóval.
Mindössze kicsit kritikus vagyok a gyártói fanatizmussal szemben ami kísértetiesen hasonlít a pártszavazás jelenségéhez. Bármit csinálnak az úgy jó, és fejhez szorított puskával se vennének az elkentábortól... maximum kis hümmögés, "ez már csak ilyen".
Kvg:
:
(1070-el pedig maximálisan elégedett vagyok, kvg kollégának is mondanám: jelenleg olyan játékokkal játszok, ami 60-70%-ban terheli az i5-öt FHD, ultra 60 FPS mellett. Ha érezhetően kelleni fog CPU, akkor jön mellé egy i7/Ryzen ha jó lesz. Plusz a mátrix szorzásos képfeldolgozós és machine learning kutatáshoz, avagy munkára tökéletes a 8 GB RAM CUDA magokkal, otthonra. Ehhez nem elsődleges a CPU. Sajnos AMD erre jelenleg 100% alkalmatlan szoftveres részről, de már látom náluk is a fejlődést a CUDA fordítóval.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- AMD Radeon Sapphire NITRO+ RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest