Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Már a 970-nél is ezt trollkodtad mindenhol, mégis mai napig ott van a piacon normálisan. Csak egy példa. A játékok nagyon nem fejlődtek akkorát mint ahogy jósoltátok."
Ez a két mondat között sem látsz semmi összefüggést, mi?
Meg az elmúlt napi hozzászólásaim között se. Oké. Elfogadom, hogy nem tudod, vagy nem akarod megérteni.A személyeskedés a legjobb bizonyítéka, hogy kifogytál rég az értelmes érvekből.
Ami egyébként nem is igaz ebben a formában, de ne zavarjon egy percig sem.(#24226) imi123: Kedves Asbee fórumtárs hülyézett le minenkit, anélkül hogy észrevette volna.
Én az alulinformált jelzőt használtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg az elmúlt napi hozzászólásaim között se. Oké. Elfogadom, hogy nem tudod, vagy nem akarod megérteni.
Ami egyébként nem is igaz ebben a formában, de ne zavarjon egy percig sem.