Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Yettel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
"Pl ha a 480 és az 1060 között kéne választanom (és gyártófüggetlenek a játékok, amivel játsztom), akkor az előbbit fogom, mert ott van prófécia. Hátha bejön, vesztenivaló meg nincs."
Ó én is így indultam neki, lezso6.
Abu írt is minden szép és jót, csepegtette a reményt. Amikor jött a bejelentés hogy 150 watt én akkor már írtam hogy kicsit kevesebbre számítottam. Semmi gond, jött is Abu reakciója hogy ne úgy nézzem azt, én aztán nagyon meg fogok lepődni, nem beszélhet róla mert hát titoktartás, de hogy lesz meglepetés.
Teljesítményben ugyanez megismétlődött a 970 ellenében, ment a hangulatkeltés hogy közel nem egy súlycsoport a két kártya.Túltettem rajta, jött a gyakorlat, szembesültem az igazsággal. Meglepődtem az biztos, abban igaza volt.
Oké, ez van nézzük a kártyákat, követtem a topikot. A topik miről szólt? Ez meg az úgy melegszik mint az állat, ez meg az hangos, az dobálja az órajelet, lassan úgy kellett keresni a normális modellt mint tűt a szénakazalban. Ja meg van pár csúnya driver bug de ki fogják javítani.
"Persze ha fontosabb a melegedés / fogyasztás, akkor gondolkodás nélkül NV választok." Szóval nem, nem csak erről van szó. Ez egy sarkítás volt részedről.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Okos Otthon / Smart Home
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egérpad topik
- Építő/felújító topik
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest