Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
"Pl ha a 480 és az 1060 között kéne választanom (és gyártófüggetlenek a játékok, amivel játsztom), akkor az előbbit fogom, mert ott van prófécia. Hátha bejön, vesztenivaló meg nincs."
Ó én is így indultam neki, lezso6.
Abu írt is minden szép és jót, csepegtette a reményt. Amikor jött a bejelentés hogy 150 watt én akkor már írtam hogy kicsit kevesebbre számítottam. Semmi gond, jött is Abu reakciója hogy ne úgy nézzem azt, én aztán nagyon meg fogok lepődni, nem beszélhet róla mert hát titoktartás, de hogy lesz meglepetés.
Teljesítményben ugyanez megismétlődött a 970 ellenében, ment a hangulatkeltés hogy közel nem egy súlycsoport a két kártya.Túltettem rajta, jött a gyakorlat, szembesültem az igazsággal. Meglepődtem az biztos, abban igaza volt.
Oké, ez van nézzük a kártyákat, követtem a topikot. A topik miről szólt? Ez meg az úgy melegszik mint az állat, ez meg az hangos, az dobálja az órajelet, lassan úgy kellett keresni a normális modellt mint tűt a szénakazalban. Ja meg van pár csúnya driver bug de ki fogják javítani.
"Persze ha fontosabb a melegedés / fogyasztás, akkor gondolkodás nélkül NV választok." Szóval nem, nem csak erről van szó. Ez egy sarkítás volt részedről.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest