- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Erdei88
üzenetére
Nem sorolom magam a "tájékozatlan többség" közé, nem olyan könnyű engem átverni. Viszont tőlem szoktak PC-vásárlási tanácsot kérni a kevésbé tájékozottak az ismerősi körömben. Tudod, az a többség, aki leragadt annál, hogy "hány gigás videókártyát vegyek?" Ilyenkor pedig ha nem válogatok össze nekik konkrét terméket/ rendelem meg nekik, akkor a Ph fórumait/tesztjeit szoktam ajánlani nekik. De ha még jobban elharapódzik az a már-már vallási szintű fanatizmus és gyűlölet ami itt megy és az itteni csőcselék eléri amit akar, akkor le fogok szokni erről.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- Autós topik
- Microsoft Excel topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Router gondok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest