Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TTomax
üzenetére
azert a driverbol parameterezheto hutes szerintem jo dolog. anno a 7850 CFnel konkretan ket kulon programnak kellett futnia, hogy minket kartyan megfeleloen mukodjon a parametrizalt szabalyozas (eltero gyartoktol voltak mondjuk).
MSI afterburnert is jellemzoen erdemes drivercsereknel pucolni (en szoktam).
Sok fpst szeretnék csendesen,a downclockot én meghagyom màsnak...
Nem Te vagy a celcsoport. Egy HTPCnel ahol kompromisszumot kell kotni hutesben ott adott esetben par fps veszteseg de csereben csend szvsz adott esetben indokolhato (ez sokmindentol fugg). Full towernel ez jellemzoen nem erdekes, de vannak, akiknek a PC nagyszoba/elettars kompatibilitasa szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest