- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
Verpityu akar egy jokis VGAt venni mondjuk BF4hez. Nezi nezi a teszteket. hmm gondolkozik melyiket vegye, a 290x 500 dollarert, vagy a gtx titant 1000 dollarert. Az mar a loteri kutyat sem erdekli hogy vannak extra ficsorjei, vagy leviszi a kutyadat setaltatni olyan okos. Azert csinaltak meg a titant hogy jol odaverjenek az amdnek gaming teren. Ami sikerult is amikor megjelent, 1000 dollaros aron
. Erre jott a valasz, hogy hoho, tudunk mi jobbat (ugyanolyat) fele aron. Es meg is erkezett. Szerintem ezt siman nevezhetjuk ´titanveronek´ Nem ertem mire fel rugozol ezen.¨Errol ennyit¨
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Erre jott a valasz, hogy hoho, tudunk mi jobbat (ugyanolyat) fele aron. Es meg is erkezett. Szerintem ezt siman nevezhetjuk ´titanveronek´ Nem ertem mire fel rugozol ezen.