- VoLTE/VoWiFi
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
"Ezt értem és tisztában vagyok vele, de.....ha a saját komolyabb tesztemen átmegy valami, akkor miért nem ugyan azt a verziót tesztelem le a WHQL teszterrel, és adom ki? Mindegy ne feszegessük jobban...."
Szerintem egyáltalán nem ellentmondásos amit ír abu. Ahogy én értelmezem:
Mert fogalmuk sincs előre, hogy melyik béta a jó, és melyik nem. Nem direkt a szart küldök WHQL-re, hanem csak úgy, az egyiket, amelyik megüti a béta szintet.
Ebből persze nem következik, hogy a WHQL rosszabb legyen, mint a béta, csak valószínűsíti, hogy az aktuális bétában már nincsenek meg azok a hibák amik a WHQL-ben (4 héttel az aktuális előtti bétában), de, mondjuk vannak mások.Tehát: ha feltesszük hogy a bétákban folyamatosan jelennek meg és tűnnek el bugok, hogy két tesztelés van, hogy a WHQL idő és pénzigényes stb., akkor nagyjából azt kapjuk, amit abu is ír.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest