- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
Hidd el én se ma kezdtem, csak kicsit nagy a lángja ennek felpofozott FX-nek amit most Ryzennek hívnak
A mai napig rakok össze gépeket adott felhasználási területre, van ahová csak intelt, van ahová amd-t, van ahol mindkettő szóba jön, de ettől még nem magasztalom egyiket se. Egyszóval mindnek megvan a saját területe ahová tökéletesen megfelel, de van olyan szekció ahová csak az egyik a jobb.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Interceptor #937 üzenetére
(#937) Interceptor
Arra, van élet hazánkon kívül is.(#941) _Horka_
Hagyjuk ezeket a vicces teszteket, majd 15 év múlva esetleg. Nemrég előtted leírták tisztán, hogy egy bughalmaz az egész, van ahol már nem tud versenyezni, ezt el kellene fogadni. A témát én itt le is zártam, nem fogok amd fanokkal vitázni, no meg felesleges Flame halmazt indítani. -
jim bcs
nagyúr
válasz
Interceptor #933 üzenetére
Nem lesz tockos, a Performance kategória ellen nem tud letenni semmit, itt legalább 15 év lemaradása van.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Macska topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő