Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
Bár éppen most vásároltam egy i3 10100 processzort, érdekelne hogy amd vonalon melyik áll legközelebb hozzá teljesítményben. Én egyáltalán nem játszok, a szoftverfejlesztés a leginkább érdekes számomra. Ahogy néztem, a ryzen 3100 valamivel lassabb, a 3300x valamivel gyorsabb de nem beszereztő, és a 3100 is lényegesen drágább mint az i3. Ugyanakkor hasonló képességű alaplap talán olcsóbb az amd-hez. Nekem fontos volt a teljes ATX méret, 4 dimm és 3 db pcie 1x, a tpm is jól jöhet. Végül egy Asus prime z490-p lett belőle. Ahogy néztem ennek a lapnak az amd-és testvére még drágább, viszont olcsóbban is lehet értelmes amd lapot kapni, szemben az intellel. Szóval nem egészen vagyok biztos benne, hogy az intellel jártam jobban, persze most már mindegy. Csak elméletileg érdekel a kérdés. Szerintetek?
Aktív témák
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest