- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
zsintai1987
tag
válasz
Gyuri27 #2177 üzenetére
Hova reszelik még? Már nincs kupak amit reszelhetnének... Ha egy molekulával is tovább csiszolnak már a magokat szedik ki....
Esetleg jönnek majd ilyen hatalmas tesztelők, hogy kap egy 60literes vizet a másik megy a gyári hűtővel, esetleg smt off, game mode on, biost nem frissitenek, 2200on járatják a memóriát, vagy ha 3600as a ram akkor cl18 2V a másik mg cl14 3.5V
Nemis értem miért tesztelgetnek itt sokan.
A kékek megmondták, hogy szintetikus teszteket nem kell csinálni! Akkor minek csinálsz AIDAt? Az nem játék, nem dolgozol vele... A CB 20 is olyan haveromnak (10900k tulaj) mint a macska a múmiának (jó hát ha lesporolja a hűtést a CM T3evo egy centivel meg 2 10centis hűtő a ház elején egy zalman S3ban) így persze hogy 90fok fölé megy, de én vagyok az idióta mert a 3700xet kettehugyozza azzal a plussz talán 1 fpsel, mind a kettőnk gépébe rx 580 NITRO van...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest