- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okosórát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
hokuszpk #2145 üzenetére
abban a slotban van ,és semmit nem tuningoltam minden auto beállítás ahogy intelnél is volt írtam xmp on/off ugyan az ha csak 1 modulal probálom akkor is ugyan az. Minden hardwer zsír új és ez az egész csak az aida memoria tesztnél jön elő amúgy semmi és intelnél viszont nincs ilyen. Amugy probáltam lehúzni a memoriákat meg a késleltetést is vissza venni de azok sem sokat segítettek.
Recska user error az alap auto beállítás,az xmp is rossz meg a többi? Érdekes intelnél miért jó? Ez a 2 közt a nagy különbség.
Koko
mint fent írtam csak és kizárolag aida memoria mérésnél veszem észre közbe miközben mér nem tudom tenni a dolgom... És a mérés is elég sokáig tart intelhez képest nem tudom milyen bugra vagy hibára gondolsz. De azt tudom amit fent írtam Intelnél úgyan ez pofon egyszerű és ment itt meg semmivel nem jobb akár hogy probálja az ember. ez a szomorú.
10900 nem kell majd jön rendes 7nm intel aztán majd abból veszek be.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest