Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
ha utanaolvastal volna, tobbhelyen emlitve van, hogy a memoriakesleltetes az bizony magas, ez a chipletes felepites rakfeneje, ha az Intel atter erre a vonalra, naluk is romlanifog.
viszont ezert van a prociban a rengeteg L3 cache, hogy ezt ellensulyozza.szaggatas akkor szokik lenni, ha a memoriaval valami nem klappol esetleg van valami oroklott periferiad, ami elborult irqkiosztast hasznal.
elso verziot konnyen ellenorizheted, vedd vissza 1-2 frekvencialepcsovel a memoriat es nezd meg, ugy mit produkal. Esetleg az 1-3 -bol ( Inteles vonalrol jovok surun beleszaladnak ebbe ) rakd at a 2-4 slotba a modulokat.
Amd vonalon nemmindig a csutka orajelre tekert konfig a nyero, pl. nalam az 1700 allcore 3.7 -ra belove jobban muzsikalt, mint a szinten prime es mindenmas stabilra kitesztelt 3.9. Mert ott mar hibazott, csak azt a belso hibajavitas eltunteti, es csak abbol lehet ra kovetkeztetni, hogy par muveletnek ujra nekifut, hogy roszabb eredmenyeket ad.* engem lehet vorosozni ( lasd az alairasom, ) de pont nemvettem 5xxx -et, mert draganak tartom, meg amugysem szoktam elsokorben beleugrani; az 1700 -at is 6 honappal a megjelenes utan vettem, a 2700X -et kb, 9 honappal, a 3700X -et is kb. 9 honapra. Majd lesz 5xxx is, ugy felev mulva.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Elektromos autók - motorok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest