- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Az eszmefuttatással egyet értek 1 apró részletet leszámítva (nem kardoskodás). Mindeki az 9590 árát nézi mikor egy kicsit jobban kifogott 8320 is tudja ugyan azt hozni,és mint tudjuk az árkülönbség jelentős majdnem fele ez utóbbi. Az i5 előnyét azért teljesítményben még mindig kétségbe vonom, amennyiben nem a fogyasztás/ teljesítmény arányát nézzük. (Kétségbe vonás alatt azt értem hogy általános feladatok +benchek között még nem nagyon láttam az én fx emnél jobb eredményeket max 1 szálon cinebench-nél. És továbbra is 24/7 felhasználásról beszélek nem extrém tuningról jelen esetben) Az FXes kardoskodás és ongerjesztéssel pedig 110% osan egyetértek

Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest