- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
Router
őstag
Csak zalmannal!!!!!!!
-
zsiga667
addikt
Kinek kell itt jó Barton-hűtő? :)
-
jsk
senior tag
Úgy lehet megvenni, hogy sehol sem jelzik, hogy bassza meg pont arra az alaplapra nem jó, kivéve az összes többire. Itt is kérdeztem, mondták király a cooler, azt vegyek, de senki sem mondta, hogy ha olyan alaplapot veszel, akkor ne azt vegyél. Ők sem tudták, pedig sok itt a hozzáértő ember. Hidd el igyekeztem elég gondosan körbejárni a témát, ezek szerint nem teljes sikerrel. De viharhozó sem tudta amikor megvette, hogy szívni fog vele. Ő ugyan rátette, de én nem kockáztatok, hogy kiszakadjon a coolert tartó csavar, mert elég nagy rá az esély, ha úgy rakod fel. Ha pedig valaki leveszi az alaplapról a fémaljzatot, amit egyébként csak hővel lehet, akkor gratula hozzá. De inkább a cooler vesszen, mint a 40e forintos alaplap.
-
jpisti
senior tag
Nekem AERO7+ -om van kicsit modolva ( a ''polírozzunk'' topikban #498 szerint)
2800+ bartonon, és eddig igen okésan műxik (28C szobában IDLE ~40C terhelve ~+15C) -
törölt tag
Coolink NPH1 de volt a pron egy tucat teszt a hűtésről!!!
-
Arnold2
őstag
Nekem 2800+ om van és egy CoolerMaster Jet 7-m! MAX terhelésen /húzva/ sem megy fel 50fok fölé! És még 'dizájnyos' is!
-
jsk
senior tag
Zalman 7000A-Cu kiválóan megfelel rá. Van is egy két hetes eladó 3 év garanciával. Az ASUS
Athlon64 lapokra nem megy fel (mint az enyémre, ahogy utóbb kiderült), de az XP lapokra
minden gond nélkül fel megy. 8000 Ft az ára. -
Ferix_
csendes tag
milyen huutőt érdemes egy 2500 barton huzasahoz(vizhutese nincs egyenlöre pénzem:P)
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest