- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
jsk
senior tag
Úgy lehet megvenni, hogy sehol sem jelzik, hogy bassza meg pont arra az alaplapra nem jó, kivéve az összes többire. Itt is kérdeztem, mondták király a cooler, azt vegyek, de senki sem mondta, hogy ha olyan alaplapot veszel, akkor ne azt vegyél. Ők sem tudták, pedig sok itt a hozzáértő ember. Hidd el igyekeztem elég gondosan körbejárni a témát, ezek szerint nem teljes sikerrel. De viharhozó sem tudta amikor megvette, hogy szívni fog vele. Ő ugyan rátette, de én nem kockáztatok, hogy kiszakadjon a coolert tartó csavar, mert elég nagy rá az esély, ha úgy rakod fel. Ha pedig valaki leveszi az alaplapról a fémaljzatot, amit egyébként csak hővel lehet, akkor gratula hozzá. De inkább a cooler vesszen, mint a 40e forintos alaplap.
-
jsk
senior tag
Zalman 7000A-Cu kiválóan megfelel rá. Van is egy két hetes eladó 3 év garanciával. Az ASUS
Athlon64 lapokra nem megy fel (mint az enyémre, ahogy utóbb kiderült), de az XP lapokra
minden gond nélkül fel megy. 8000 Ft az ára.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest