Keresés

Aktív témák

• bbking

aktív tag

válasz petyax #29 üzenetére

Hali!
    Namost én járattam a Prime 95-tel ezt a konfogot és nemtudom mennyi az ok, de 100 teszt lefutott (kb 1 óra alatt) és eközbe egyszersem hibázott! Ezalatt azért szépen a Thermaltake volcano 12 extreme lájtos 5400-5500-at fordult folyamatosan és így volt a proci 51fok, a ramok 31fok. Sztem ez azért elég jó. Azonkívűl nem hiszem hogy valaha fogok DivX-et kódolni... Mondom és nekem alapfszen optimal módban, csak az FSB van emelve, a Vcore és a szorzó is gyári...
    Azért köszi a tapasztalat megosztást. :)

• bbking

aktív tag

Hali!
    Most nagyon megnyugodtam... Köszike...
    Még annyit, hogy az úgy jó, vagy nagyonjó, vagy jó egyáltalán, ha a Prime95-tel 1 óra futtatás alatt egyszer se hibázott?
    Szerintetek próbáljam még húzni?

• bbking

aktív tag

Hali all!
    Nemrég cseréltem ki inteles cuccimat AMD-sre meg olvasgattam is sokat, hogy mit, hogy kéne, lehet húzni, nyúzni, hogy gyorsabb legyen. Ez ment is, mert a 2500-as bartont 3200-re sikerült szinte zokszó nélkül felhúzni, feszkóemelés nélkül. Namost az a kérdésem, hogy így ez most mennyire rossz a procinak? Mert azért lássuk be az igazi 3200-asba tuti több kakaó van, azért kerül többe, és azt is tudjuk hogy egy jó lapkával a 2500-as is felhúzható annyira az esetek szinte 80-90%-ában. Szal a kérdésem az lenne, hogy ezzel mennyire teszünk rosszat a rendszerünkkel, vagy a procinkkal, ami ugye nem erre a frekvenciára lett tervezve. Mert én most szívesen húznám, mert gyorsabb ugye, de mivan ha egyszer kiborul a bili szegénykémnek és aztán viszi az alaplapot, meg magát is a sirba. Konkrét esetek beszámolóit is várok ebbe a topikba, pl. olyat hogy valakivel történt valami ''rossz'' miközbe már régóta ment a proci tuningolva.

Köszi a véleményeket és válaszokat...

Aktív témák