- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Hali!
Namost én járattam a Prime 95-tel ezt a konfogot és nemtudom mennyi az ok, de 100 teszt lefutott (kb 1 óra alatt) és eközbe egyszersem hibázott! Ezalatt azért szépen a Thermaltake volcano 12 extreme lájtos 5400-5500-at fordult folyamatosan és így volt a proci 51fok, a ramok 31fok. Sztem ez azért elég jó. Azonkívűl nem hiszem hogy valaha fogok DivX-et kódolni... Mondom és nekem alapfszen optimal módban, csak az FSB van emelve, a Vcore és a szorzó is gyári...
Azért köszi a tapasztalat megosztást. :) -
bbking
aktív tag
Hali!
Most nagyon megnyugodtam... Köszike...
Még annyit, hogy az úgy jó, vagy nagyonjó, vagy jó egyáltalán, ha a Prime95-tel 1 óra futtatás alatt egyszer se hibázott?
Szerintetek próbáljam még húzni? -
bbking
aktív tag
Hali all!
Nemrég cseréltem ki inteles cuccimat AMD-sre meg olvasgattam is sokat, hogy mit, hogy kéne, lehet húzni, nyúzni, hogy gyorsabb legyen. Ez ment is, mert a 2500-as bartont 3200-re sikerült szinte zokszó nélkül felhúzni, feszkóemelés nélkül. Namost az a kérdésem, hogy így ez most mennyire rossz a procinak? Mert azért lássuk be az igazi 3200-asba tuti több kakaó van, azért kerül többe, és azt is tudjuk hogy egy jó lapkával a 2500-as is felhúzható annyira az esetek szinte 80-90%-ában. Szal a kérdésem az lenne, hogy ezzel mennyire teszünk rosszat a rendszerünkkel, vagy a procinkkal, ami ugye nem erre a frekvenciára lett tervezve. Mert én most szívesen húznám, mert gyorsabb ugye, de mivan ha egyszer kiborul a bili szegénykémnek és aztán viszi az alaplapot, meg magát is a sirba. Konkrét esetek beszámolóit is várok ebbe a topikba, pl. olyat hogy valakivel történt valami ''rossz'' miközbe már régóta ment a proci tuningolva.
Köszi a véleményeket és válaszokat...
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest