- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gainka #65399 üzenetére
Látod ez a gond, amit képviselsz ,hogy szerinted az Raytracing egy Nvidia ART. Nem az én szegénységi bizonyítványom ez, hogy a tudatlanság mögé Nvidia sárdobálást tesztek.
Én az AMD ről egyetlen rossz szót sem írtam, rólatok és az elvult , soha igaz sem volt nézeteikről szól minden komment.
A raytracing egy technológiai következő szint, ezért állt be mögé minden cég mert a Microsoft betette mögé a DXR-t és a konzolok is elkezdték támogatni... valószínűleg a Sony [link] nem azért törekszik az RT gyrsítására , és kér a fejlesztőitől többek között erre támogatást hogy az Nvidia igényeit kiszolgálja....X2N: Ezzel alapjában véve egyetértek, én is néztem a játékról videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Stellar Blade
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gigabyte alaplap topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged