- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen a válaszod,akkor jól sejtettem,hogy drága proci ez,de nem átlag felhasználásra ajánlott. Még egy kérdés,maga a tokozás az egyedi igaz? Úgy értem hogy ott van nekem egy drága alaplap,abba nem rakható,úgymond "normál" cpu igaz? Nem nagyon vagyok jártas Amd terén,de gondolom csak tr4 es cpu kezel,vagyis egyben kellene eladnom a szettet.
-
Sziasztok! Van nekem egy 1950x procim plusz lap. Igazából nincs rá szükségem,még garanciásak is. Nem igazán ismerem ezt a procit és a laptop sem ami van hozzá. Ahogy nézem nem annyira elterjedt. Játékra alkalmas ez a szett? Kb hova kell sorolni árban? Vagy milyen felhasználásra szánt proci ez? Tegyük fel csak viszonyitás miatt intel volnalon mi azon értékű tudású? Vagy nem is lehet egymáshoz hasonlítani? Bocsánat a sok kérdésért,de nem igazán tudom hova soroljam.. A hirdetéseimnél ott van pontosan,milyen lap is van a procihoz. Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő