- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen a válaszod,akkor jól sejtettem,hogy drága proci ez,de nem átlag felhasználásra ajánlott. Még egy kérdés,maga a tokozás az egyedi igaz? Úgy értem hogy ott van nekem egy drága alaplap,abba nem rakható,úgymond "normál" cpu igaz? Nem nagyon vagyok jártas Amd terén,de gondolom csak tr4 es cpu kezel,vagyis egyben kellene eladnom a szettet.
-
Sziasztok! Van nekem egy 1950x procim plusz lap. Igazából nincs rá szükségem,még garanciásak is. Nem igazán ismerem ezt a procit és a laptop sem ami van hozzá. Ahogy nézem nem annyira elterjedt. Játékra alkalmas ez a szett? Kb hova kell sorolni árban? Vagy milyen felhasználásra szánt proci ez? Tegyük fel csak viszonyitás miatt intel volnalon mi azon értékű tudású? Vagy nem is lehet egymáshoz hasonlítani? Bocsánat a sok kérdésért,de nem igazán tudom hova soroljam.. A hirdetéseimnél ott van pontosan,milyen lap is van a procihoz. Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged