Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen a válaszod,akkor jól sejtettem,hogy drága proci ez,de nem átlag felhasználásra ajánlott. Még egy kérdés,maga a tokozás az egyedi igaz? Úgy értem hogy ott van nekem egy drága alaplap,abba nem rakható,úgymond "normál" cpu igaz? Nem nagyon vagyok jártas Amd terén,de gondolom csak tr4 es cpu kezel,vagyis egyben kellene eladnom a szettet.
-
Sziasztok! Van nekem egy 1950x procim plusz lap. Igazából nincs rá szükségem,még garanciásak is. Nem igazán ismerem ezt a procit és a laptop sem ami van hozzá. Ahogy nézem nem annyira elterjedt. Játékra alkalmas ez a szett? Kb hova kell sorolni árban? Vagy milyen felhasználásra szánt proci ez? Tegyük fel csak viszonyitás miatt intel volnalon mi azon értékű tudású? Vagy nem is lehet egymáshoz hasonlítani? Bocsánat a sok kérdésért,de nem igazán tudom hova soroljam.. A hirdetéseimnél ott van pontosan,milyen lap is van a procihoz. Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest