- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
Én sem támadólag, csak minden nélkül elkezdtél összehasonlítgatni. Legalább ilyenkor keresd vissza, vagy legalább kattints az adatlapomra, ahogy én a tiédre, aholis rögtön láttam a procid
(#9303) Ribi
Értelmetlen vita, hagyd szerintem. Használjuk tovább megelégedéssel oszt jóvan(#9305) solfilo
ALC1220 vagy bármi. Tökmindegy. Ha valaki tényleg normális cuccal hallgat zenét, az úgyis vesz egy hangkártyát. A többire meg aztán tök8 sztem, elfogadható ez is, az is. Csodák nincsenek az alaplapiak közt. -
fudi2002
nagyúr
"VRM 50-51 foknál eddig még egyetlen egyszer sem ment feljebb"
Jaja, csak az én procimban 2x annyi mag van mint a Tiédben, így többet is fogyaszt.
Proci pedig 70 fokos, a felületesen elolvasott hozzászólásomban pedig le is írtam, hogy direkt fixáltam a feszt és a frekit, hogy melegedjen, ráadásul prime.
Tessék figyelmesebben olvasni, mert ebből lesznek az ígyszar-úgyszar véleményes hozzászólások. -
SzlobiG
félisten
Felraktam, de továbbra is, ha kikapcsol a monitor, majd én felélesztem akadozik minden a kurzor, ablakok, programok, stb.
Ami még idegesítő, hogy amikor a windows váltja a hátteret akkor villan egyet, ezt se csinálta a régi gép.
(#8866) szasanyi: Hár így nagyon nem, csak most a napokba kezdtem foglalkozni ezzel a hibával és sajna nincs rá ellenszer. Ma hozok egy másik VGA-t kipróbálom azzal, de így ha azzal jó lesz, akkor két választásom van, vagy eladom a lapot és másikat veszek, vagy a VGA-t cserélem. Sajna én se egy tuningos darabot fogtam ki cpu-ból, de ezt már megszoktam ez nem is érdekel igazából, meg direkt a Tomahawkot választottam, mert talán a legtöbbünknek ez van és egy stabil darab meg jó rajta a VRM a későbbiekre gondolván aztán tessék... Én csak azért választottam ezt mert ár/teljesítmény, új arhitektúra végett jobbnak tűnt mint az Intel aztán csak megszívtam egy ilyen hülye hibával. Hát nyilván egy másik alaplapot néznék, vagy 9700K Z390-el.
-
SzlobiG
félisten
" Az egyik gyári BIOS-al minden indulásnál újratelepítette magát a VGA driver,"
Milyen VGA-val pontosan? Hasonló gonddal küzdök jelenleg. Annyiban más, hogy nálam nem minden bootolásnál telepíti újra a VGA drivert.
Holnap fogom kipróbálni másik vga-val, hogy jelen van-e a leírt hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen digitális videókamerát?
- Háztartási gépek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged