Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zitrone88

aktív tag

válasz Bocizozz83 #29934 üzenetére

Szia,

Milyen felbontáson, milyen frissítési frekvencián használnád, milyen videókártya mellett? Én hardveraprón vettem 40ért egy bontatlan 3500X-et, annyit mindenképpen megér, és plusz 20ezer a 3600, annyival többet valóban nem hoz, csak itt-ott (tesztekben látod, neked melyik játékra, mi éri meg igazából). De, ha nem túl erős vga mellé veszed, vagy 60Hz-re, akkor úgylehet egy 3100 az igaz barátod, aki nem akar mélyen a zsebedbe nyúlni :) Több jut alaplapra, ramra, és később jöhet a komoly monitor, az 5000-es széria, új vga, kevesebb kajarendelés, ritkább ruhavásárlás, válás, stb... :D
    Hozzáteszem, fentiek akkor igazak, ha legalább egy precision boost be van lökve neki, ha mindent stockon használnál, akkor kénytelen vagy nézni az egyes procik stock órajeleit is. Mert úgy már nagyobb lehet a különbség egy 3100 és 3500x/3600 között. Viszont jóval olcsóbb, és 60hz-re jó eséllyel elég (youtube-on körül kell nézni ezügyben is).
    Ha új, bolti árakat nézünk, akkor nem vagyok meggyőződve róla, hogy megéri bármi más a 3100-on kívül 60hz-re. 3100 vs 3500x

Új hozzászólás Aktív témák