- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz szasanyi #8321 üzenetére
3700X-ig bezárólag többen használnak B450 lapot is errefelé, ha nem HC tuning a cél, csak átlagos használat, akkor szerintem felesleges ennél többet áldozni a célra. Majd ha bejön a B550 (ha jön egyáltalán), akkor érdemes lesz arra indulni (de nem muszáj), de a "csak menjen" célnak kicsit erős az X570 árazása, X470-et meg minek vennél? Talán az a legrosszabb választás (szvsz), hiszen nem is olcsó, és nem is a legjobb opció, az ilyet én mindig kerülöm.
Használnak itt MSI-t sokan, illetve Gigabyte-ot is B450-ből, az ASUS-t nem ajánlom, mert azzal én is cumizok, bár mostanában kezd stabil lenni. Már csak 3 hetente állítja le a vízpumpát, nem napi kétszer, szóval van fejlődés!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!