Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Teljes mértékben egyetértek, én is leírtam már korábban.
A többieknek nem tudom, hogy márkabuzériájuk vagy tömeges Stockholm-szindrómájuk van, de ez egy tök egyszerű dolog.
Rá van írva 4400, tudja vagy nem? Nem.
AM4 a zisten, mer 2020-ig kiszolgál. Ennek ellenére a direkt ehhez gyártott legdrágább X570-ben sem megy.
Adnak hozzáadottérték hűtőt
Egy 70 eurós batárral sem megy.
Minden feltétel adott, innentől kezdve nekem "false advertising" (nem tudom újmagyarul, bocsi).Mégis az alaplap gyártó hibája, mert van ahol megy? Idén a CES-en már demozták a procit, ami 9 hónapja volt. Azóta nem tudtak adni a partnereknek tesztelni? Voltak már szankciók, amiért valamelyik nem tudja a névértéket, vagy a pár tuningos lappal takaródzunk, amik önmagukban többe kerülnek, mint egy komplett gép?
A CPU-ban van a mem vezérlő, az AMD írja az AGESA-t, tőlük jön a chipset. Majd, ha zörög az integrált hangkártya, megkeresem az alaplap gyártóját...Teljesen igaz, rá lehetett volna írni, hogy 4200 és most örömben csapkodnám a seggem a földhöz, hogy mekkora jó kis CPU, de valaki feltétlenül érezte, hogy kell rá egy nagy szám. Hogy ők is érzik ez így nem jó, látszik abból, hogy átírták mit is értenek max. boost alatt, volt róla itt is cikk, ha jól emlékszem.
-
wwenigma
Jómunkásember
Az a baj hogy kevered az Intel és az AMD boost megoldását. Ráadásul ne az all core clock-ra várd a boost clockot hanem 1 szálas terhelésre illetve nem tudom hogy power limit ki vagy be volt e kapcsolva nálad mikor úgy ment....
(utána kell olvasnom azoknál hogy megy)És ha elvarod amit ígért akkor ne akadekoskodj hogy miért akkora feszültség és miért ilyen hőmérséklet, miért olyan színű a kupak. Mert most ez van gyakorlatilag, custom egyénre szabott procikkal nem szolgálnak.
Jah, csak hogy megkavarjam, azt olvastam valahol hogy az X procik legalábbis a 2xxx szériában abban tértek el a normaltol hogy több mint 1 magon tudtak boost clockot (xfr gondolom)
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egy 70 eurós batárral sem megy.

(utána kell olvasnom azoknál hogy megy)