Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Válaszolva az utolsó kérdésre, azért mert bízom az amd-ben. Mármint az látszik, hogy valami barna, szagos anyag van a palacsintában, de remélem, hogy kiforrja magát és értelmet nyer a 3600x és a 3800x. Kicsit lutri és nem is lenne meglepő, ha lábon lőnék magukat, de én drukkolok.
Az összes ajánlás értelmetlen jelenleg, mert senki sincs látszólag, aki tudná mi történik(ami már önmagában is elég gáz egyébként), mindenki csak találgat. -
joesz
lelkes újonc
válasz
freddirty
üzenetére
Szia!
Utolsó kérdésedre a válasz: bench eredmények...más értelme nemigen van. Én is hasonló megfontolásokból választottam egyértelműen a 3600-at. Ha nem csúcs videó kártyával tolod, akkor játékokban semmit nem veszel észre, sőt adaptív képfrissítést használva még igazán a 3900x-hez képest sem érzékelsz szinte semmit, legfeljebb a pénztárcádon...épp a napokban számolgattam: másfél hónap után, hogy kezd "felállni" a rendszer, vontam egy összegzést. A 3600 újonnan, alaplap+RAM használtan, aztán a cooler értékének a fele (cuccaimban, vetekszik a Noctua-val) jött ki annyira, mint egy 3900x proci...
Ha munkára használod, akkor van értelme a több mag-szálnak.Komoly kinti fórumok is pedzegették, hogy igazán a 3600x-nél pénzt az "X" betűért adsz ki, és jobban jársz, ha egy komolyabb hűtőt veszel a plusz pénzből.
Üdvözlet
-
Yany
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Ha úgyis azzal ugrasz neki, hogy majd cseréled, akkor menj a lehető legolcsóbb irányba (3600) mert azzal veszítesz a legkevesebbet a csere időpontjáig árban és teljesítményben sem fogsz igazán lemondani semmiről. Szerintem.
szerk.: a záró kérdésed jogos, én is kíváncsi vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest