Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandorr
csendes tag
Elmesélem hogy jártam...
A konfig: B450 Aorus Pro, Ryzen 7 3700X, MSI RTX 2070 Super, Kingston 16GB 3333MHz (1 modul)
Úgy kezdődött, hogy az Bios B40 helyett B2-es firmware-t tartalmazott! Az azért elég komoly
Aztán kiderült,hogy a RAM sem mindegy hol van, csak a processzorhoz legközelebbi foglalat jó neki a 4 közül, ha egyedül van. (Eddig sose tapasztaltam ilyet).A windows szépen feltelepült, de amikor már használni kezdtem, minden alkalommal 1perc után lefagyott a windows! 50-50%-ban vagy volt kékhalál, vagy csak egyszerűen többé nem reagált semmire. A kék halálkor, ez volt a hibaüzenet: Clock_Watchdog_timeout. Kicsit utánaolvasva ez ismert AMD hiba, a processzor szálkezelésére utal.
Ezt szerencsére egy nagyon friss windows telepítővel (amibe szinte az összes update bennevan) sikerült elhárítani.
Esélyem se volt windowsban frissíteni, olyan hamar lefagyott mindig.Most úgy tűnik rendben vagyunk, azóta (pár órája) már nem volt fagyás. De azért rendesen leizzasztott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Beszámítás! Intel Core i7 3770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 3 3200G // 4C/4T // 4GHz // AMD RX Vega 8 (4K RDY) // AM4+Box // -25 ezer újonnan jelenleg
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- AMD FX-8320, 8 mag, 8 szál AM3+ processzor
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen