- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BeZol
őstag
Nekem is ilyesmiket csinált mióta az új biost felraktam és beraktam mellé a ryzen balanced power plant (úgy, hogy a kisokos trükköket is megcsináltam vele 1 napig bírta és nem csak 10 percig
). A régebbi biost visszaraktam, visszamentem teljesítménycentrikusra, már a ryzen mastert is letöröltem inkább, és most minden rendben van 2 napja. Elég fura hogy ennyin tud múlni a stabilitás.
Erről az jut eszembe, amikor a colin mcrae rally 3 megjelent. Elég nagy durranás volt a grafikája és a törésmodellje akkoriban, és 1 hét után egyszer csak folyamatosan kidobált kb. 10 percenként. Kiderült a végén, hogy az időközben vmelyik film miatt felrakott codec pack zavart be neki... Elég szánalmas az egész néha. Otthoni laptopokon pedig néha úgy bepörög a firefox, hogy 3,5gb ramot bezabál csak úgy, aztán csak néznek a szülők h miért agyhalott a gép. Hát mert a firefox-szal valami nem smakk. Utorrent is csinál néha anomáliákat, és leterheli 100%-ra a winyót csak úgy, bár ezzel már bő 2 éve nem találkoztam, gondolom javították. -
Márk
senior tag
Windows eseménynaplóba belenéznék a helyedben, hátha a vga driverre panaszkodik.
Nekem is csinálta ugyanezt tegnap este [Asus Prime X370-Pro, Ryzen 5 1600@3,9 GHz, Asus Strix RX480 OC 8GB] (gép megy, egyszercsak kép elment, sehogy se bírtam visszahozni, lelőni is csak a házon lévő bekapcsológomb hosszú lenyomásával tudtam a rendszert).
Eseménynaplóba belenézve ez a kép fogadott:
A videokártya drivernek volt valami hasfájása, ma egyelőre hibátlan még.
-
Leon77
őstag
Szia!
Én első körben kicserélném a tápot egy kölcsön tápra. Az a legegyszerűbb és egyből kiderül, hogy az-e.
Nekem alaplapom (egy asrock fx alatt) gyári beállításokkal csinálta ezt renderelés alatt (vagy prime 95 közben) mert nem bírta a vrm a tempót. És ugyanúgy csak a táp ki-be után éledt ujjá. Remélem nem az alaplapod a xar, mert azt néztem ki magamnak én is.
Aztán még érdemes lenne a ramokat más slot-ba tenni, esetleg egy modullal kipróbálni, minden olyat, amihez nem kell sokat szerelni.
Esetleg kölcsön ram, ha megoldható (ha nem veszel egyet és visszaviszed 14 napos elállással).
Ha ezek sem, akkor esetleg egy vga, akár valami régebbi, ha az sem, akkor vagy lap, vagy cpu de én akkor inkább a lapra szavaznék...
De, ha mindent szétszedsz és újra összeraksz, az is segíthet (szélsőséges esetben, a hűtőd felfogatása feszíti a lapot, vagy hasonló)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged