-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Én vagyok a ludas.
Fogalmam sincs mi lehet a gáz amúgy, ha nem kompatibilitási baj akkor meg főleg nem.
Most beadtuk egy helyi szakihoz, hogy nézzen rá, oldja meg, stb, mert én kispista vagyok, hiába szerelek össze gépeket lassan 20 éve, de mindig csak magamnak csináltam és egyszerű kis valamiket, úgyhogy nem vagyok releváns szakember aki megoldja a problémát.
Azért majd beírom ide ha kiderült, hogy mi a gáz. -
SECTORnooB
addikt
Na ilyet se hallottam még
Természetesen megeszi az 1800X-et, tévedés, hogy nem eszi,support listában meg egy nagyon nagy félre nyúlás következtében nem kerülhetett fel.Az első Ryzen tesztek sorra készültek az említett alaplappal, tehát az intolerancia teljesen kizárt, ott valami más a bibi.
Még a leg pitiánerebb, alpáribb, igénytelenebb A320-as alaplapban is használható és működőképes az 1800X -
martin66
senior tag
(#11340) salaud
Szerintem is. Valamelyik tartalomnál elég a tudása valamelyiknél már nem. Bár fura, hogy mondjuk a mozillába akadás mentesen megy a linkelt videó.
Ez a VGA még a 4k-t sem támogatja, az a 7-es-nél jött be 2011-ben.(#11341) Bazsee71
Amit leírtál annyi a lényeg. Nem csak az a típusok, hanem kb minden típus most 1,5x az ára. Ami kb áprlisban 70 volt az most 140. -
martin66
senior tag
Sajnos ez sem segített.
Ha nincs más ötlet, akkor szerintem várok. VGA-t nem mostanában fogok cserélni főleg a bányász szezon miatt. Kb 1 éve csinálja ezt a két gondot, amit írtam, kibírok még kicsit. Szerencsére csak a 60fps-es 1080p és fölötti, de nem mindegyik videónál tapasztaltam, max ott 720p nézem ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest