- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassabi11
senior tag
válasz
kispori #18356 üzenetére
Nekem is MSI toma lapom van, és szintén nincs gondom nekem se 3,6g megy 1.15 vcorral. Ha jól emlékszem talán 1 emberke volt aki mélységesen le húzta az msi lapot, mert lassan bootolt meg talán a ramokkal volt valami, de rajta kívül én nem láttam mást aki szapulta volna az msi lapokat.
-
Vitka675
tag
válasz
kispori #18302 üzenetére
Nam ajánlják az MSI lapokat Ryzenhez? Engem ez az info elkerült, de jelentem, hogy az 1600X köszöni szépen és nagyon jól érzi magát a B350 Tomahawk Arcticban. OC-t komolyabban nem próbáltam még, egyszer, csak miből élünk alapon 1,35 volton kapott egy 3,85-öt mind a 6 mag, és gond nélkül ment stabilan. Amivel én szenvedek, az a RAM. 3200as G.Skill TridentZ, Hynix chipes, és nem bírom csak 2667en működésre bírni. Előző biossal semmire nem volt hajlandó 2667 felett, most már a szeptember végi AGESA-val legalább megy 3200on 1,37 volton, de instabil, az AIDA hibát ír. Lehet kéne neki egy kis nógatás, de soha nem bírom rászánni magam
-
alton1978
tag
válasz
kispori #18302 üzenetére
Szia!
Szerintem, ha a QVL listából szeretnél ram-ot választani, akkor néz ki egy kisebbet és olyat vegyél 8-asban ( 2*4-es kit), vagy 2*8-as, de határozottan ajánlott a Dual kit.
Én 2*16-ot vettem, pedig csak 2*4-es dual volt a QVL listában. De ugyan azt a termékjelűt. Például volt a listában G.Skill 2*4 Trident Z GTZ jelű...de nem volt 2*16 Trident Z GTZ jelű, ennek ellenére megvettem és működik. Gondolom, más is így cselekedett...!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged