-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassabi11
senior tag
válasz
IO.sys #23279 üzenetére
Tegnap én is így jártam meg akartam nézni a Lucifer soriból az egyik részt, kiírta az oldal hogy ha bezárom a hirdetést akkor elfogadom h bányásszanak a gépemmel, először nem olvastam végig, majd elkezdtem nézni a sorit, és azt hallottam hogy a proci hűtő elakar szálni maxon ment... meg a proci is... mondom mi a franc, másodjára elolvastam és bányászni akartak a gépemmel, mennyire pofátlan módon csinálják már ezeket...
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
IO.sys #23126 üzenetére
ennek az eredetije konkretan egy Motorola es egy Intel proci parbeszede, es ott az Intel adja a rosz eredmenyt, ha jolemlexem a pentium fdiv bug kapcsan hallottam eloszor.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
IO.sys #22937 üzenetére
Hmm.. Egy dolog itt feltűnt, ahogy beleolvastam, mégpedig:
There is also a formula for finding your VID
Core Voltage = 1.55-0.00625*VID
Running through it with the stock values returns 1.35v which is what the BIOS says it is just above 1350000 uV or 1.35v. I know from testing I require ~ 1.4v for 4.0 GHz. This means I'll need a 0.05v+ offset added to the CPU Core voltage which I input on the tweaker page of the BIOSEz minden lap esetén így számolandó, vagy csak itt?
-
-
Hajdi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged