- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tengo
aktív tag
Ez az egész furcsa. Alacsonyabb FPS 64% CPU kihasználtság, máshol meg még magasabb FPS mint az i5-nek. Ide még kell egy valag optimalizálás. Azt hiszem a rendes összehasonlításokhoz még sokat kell várni, hogy igazán lelehessen vonni a konklúziót.
+ magasabb órajelen ugyanaz az 1400-as nagyobb kihasználtsággal megy.
-
Marcikapap
tag
Szia
Próbálom eldönteni melyik alapot érdemes megvenni.
Nézegetem a gyári adattokat és próbáltam össze nézni a memóriát és az alaplapot.
Az X99 vételénél elégé meg szívtam az XMP beállítást, mert mikor vetem nem volt egyértelmű mit támogat az alaplap.
A következőt találtam ez egyik gyártónál.Azt már eldöntöttem veszek egy AM4 de az alaplap kérdés, és a memória hozzá.
-
Tin
veterán
ha a napsütés a hátam mögül érkezik, és oldalról, 37.5 fokból villantunk egyet a vakuval, mellette pedig konfettit szórunk fel, akkor pont úgy fogok festeni, mintha 5 centivel magasabb lennék.
arra próbálok célozni, hogy a mostani prociknak a mostani igényeket kell kielégítenie: mostani játékok, mostani gyakran használt felbontáson, frame rate-el, stb.
most akkor sem vennék amd procit, ha éppen váltás előtt állnék, és azt is elmondom, miért:
1) fél éven belül beállnak az új árak
2) a következő generációnál kiderül, melyik mekkorát tud előrelépniszóval ha abból indulsz ki, hogy a mai proci mennyit fog elavulni, akkor most ezt nem tudod megmondani, mert nincs "irány". értsd: van egy amd új lineup, és van a meglévő intel, de nem lehet tudni, hogy melyik merre fog továbblépni. lehet, hogy az új AMD 5%-al lesz gyorsabb, az intel meg jövőre előhúz valamit a kalapból, és mondjuk 3 év múlva (amiről beszélsz, mint "tartósság") már alap lesz a 16 mag, és mindent arra írnak. oda a mai ryzen is kevés lesz.
-
Raymond
titán
Mi koze van ennek az idezethez es ahhoz amit irtam? Egy teljesen mas tema minhogy van meg itt egy csomo mas is amirol megy a diskura.
Depression: nem yachtokrol beszeltem, hanem arrol hogy itt ugy allitjak egyesek be a dolgot hogy egy majd 600eur CPU nem draga mert a masik gyarotol 1000eur felett kapod meg azt vagy hasonlo a teljesitmenyt. Ez abszurd.
-
Malibutomi
nagyúr
Ez igy igaz a mi szemszogunkbol, de sokan vannak akik nem tuningolnak.
Pl aki tenyleg melozik otthon, es a stabilitas a fontos az eselyes hogy nem tuningol, megveszi az erosebbet, es hasznalja. Lehet nem is ert hozza semennyire, nem is kell neki, csak tegye a dolgat a proci.Aki otthoni felhasznalasra veszi, annak az 1700 a tuti. Ugyanugy megy 3.9-4.0GHz-et, sokkal olcsobban, es ugyanazt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 4K-s üzleti monitor érkezik az EIZO gondozásában
- Óvodások homokozója
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest