- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Gyuffa #30491 üzenetére
te is belenyultal a Vengeance 3000 CL15 rossz verziojaba. reszvetem.
De ettol meg vehetsz Corsairt, az osszes tobbi tipus jo, a 3200 -as verziok popecek ; ha meg biztosra akarsz menni, akkor frissitsd le a biost, es valamelyik G-Skill memoriaval jarsz jol, olcsoban Aegis bar az nem vilagitos, talan Flare-x -bol van ledes, de Trident-Z -bol biztosan. -
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
Gyuffa #30491 üzenetére
Nekem szintén 1300X procim van, ASRock Fatal1ty AB350 Gaming K4 alaplappal és 2x8GB G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz CL16 F4-3000C16S-8GISB rammal. 3060Mhz-en mennek, nem mondom hogy pöcc-röff így indult, de az újabb alaplapi FW-k sokat segítettek. Az igazsághoz tartozik, hogy most sem teljesen százas valami, ritkán, de indításkor hármat sípol és újraindul a gép (még a tényleges boot előtt). De ez elég ritka. Mondjuk lehet azért is, mert jellemzően csak altatva van a gép, nem kapcsolom ki teljesen - részben az előbbi miatt szoktam rá, mert a legelején gyakorlatilag minden második indítás csak harmadjára sikerült (értsd, háromszor is csak sípolásba és újraindulásba 'torkollott', de mint írtam, az új FW-k gyakorlatilag megszüntették), részben meg azért, mert így kényelmesebb, nem kell böngészőt, egyéb ablakokat, programokat újranyitni - de úgy hetente legalább egyszer azért megteszem, és nem emlékszem, hogy idén egynél többször jártam volna így.
Procit meg szintúgy 2600-ra akarok cserélni, arra én is kíváncsi leszek, mit hoz majd. -
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Gyuffa #20158 üzenetére
a rammal kapcsolatos problemak kb. 90% -rol ki szokott derulni, hogy az a corsair 3000 van mogotte, a tobbi rammal -- felteve, hogy hibatlan a modul -- kb. annyi szokik lenni, hogy pl. a 3200 -as nem megy csak 2933 -at.
szabvany 2400 -as nekem eddig mind ment, mondjuk abbol csak teamgroupot vettem, es asrock lapokba pakoltam. -
Beretvás
veterán
válasz
Gyuffa #20158 üzenetére
elég zsebbe nyulos a dolog, mert pl amire azt mondják tuti az a G.skill X-flare, meg hát érdemesebb 3000 és feletti ramot venni.. de még a kockád is lehet makacs, mivel hivatalosan 2666 a memoria vezérlö a prociban. minden lutri tutira nem igen tudsz menni. öszefoglaloban van lista ki milyen kombot használ ajánlom átnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged