- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergesmate
tag
válasz
palfitom #7944 üzenetére
Kipróbáltam tegnap, kb. 5 percig bírta 3200Mhz-nél, és jött a kékhalál. (2933-at még nem próbáltam)
Frissítek BIOS-t és megnézem majd, hogy így mi lesz a helyzet.Más: Azt nem nagyon értem, hogy a Windows-ba, a Ryzen energiaséma, alapértelmezetten miért 90%-ra állítja a Minimális processzorteljesítményt. Visszaállítottam 10%-ra. Egyébként van értelme,előnye ezt használni vagy jó a sima kiegyensúlyozott is?
(#7951) mackosajt:
Nálam simán túlélte (Egy Phenom II X4 konfigot váltott). Annyira beindítottam, hogy újraaktiváljam a Win10-et és utána ment is neki a tiszta telepítés. De újratelepítés nélkül is bőven használhatónak tűnt.
-
mergesmate
tag
Sziasztok!
A napokban állítottam össze az alábbi konfigot:
AMD Ryzen 5 2600
Asus TUF B450M-PLUS GAMING
Kingston HyperX Predator 8GB (2x4GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3K2/8Azt szeretném megkérdezni, hogy a RAM-okat milyen BIOS beállításokkal tudnám "rávenni" arra, hogy ne 2400MHz-en működjenek, hanem 3200MHz-en?
Illetve mivel ez az első AMD konfigom, tudnátok pár tippet, esetleg javaslatot mondani, hogy a jelenlegi alapbeállításokkal rendelkező BIOS-ban mit érdemes pl. disabled-ről enabledre-re állítani?(A mostani alapbeállításokkal egyébként nincsen bajom, működik a gép, csak gondoltam megkérdezem hátha van valami amit jobb ha nem hagyok alapértéken)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest