- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
Beba Snake #25687 üzenetére
Kösz az ajánlást! Viszont a procituningnak nem biztos, hogy újra nekifutnék. Mikor megvettem, egyből felhúztam, és 4025 MHz-ig tudtam vele elmenni. A terheléses teszteknél mindig tök stabil volt, soha nem volt vele gond ilyen téren. Viszont időnként teljesen random lefagyogatott a gép úgy, hogy kimerevedett a kép. Nem tudtam rájönni, mi baja, de valószínű, hogy a CPU tuning volt a ludas. Visszavettem mindent alapra, azóta ilyen baja nincs, csak az említett kékhalálok. Nem álltam neki tesztelgetni, hogy mekkora tuningnál viselkedik jól a gép, egyrészt mert szükségem van rá, hogy stabil legyen, másrészt mert továbbra is adott ez a kékhalálos probléma, aminek még a végére kéne járnom.
Régebben mindig tuningoltam a CPU-mat, de most már úgy érzem, hogy nem nyerek vele annyit, mint amennyi időm és energiám rámegy. A következő procim már X szériás lesz éppen emiatt.
-
kelna91
senior tag
válasz
Beba Snake #25684 üzenetére
Oké, köszi, ezzel akkor tényleg teszek egy próbát.
Ez megnyugtató.
-
Biga123
addikt
válasz
Beba Snake #25222 üzenetére
Tehát ha későbbiekben lecserélem a procit teszemazt egy 3600-ra, akkor az már fogja vinni a 4 modult 3200-on?
-
Biga123
addikt
válasz
Beba Snake #25229 üzenetére
Uhh bocsi, a szemem már nem a régi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- XPEnology
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest