- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szpeti40 #27791 üzenetére
A hűtő rögzítő csavarjait átlósan, kis erővel húzd csak. Csavarhúzóval csak 3 ujjal. (Hüvelyk, mutató és középső ujj.) Nagyobb erő tilos.
De az is lehet, hogy valamit a ram beállításoknál elkeféltek a BIOS-ban.A kontaktokat-csatlakozásokat ellenőrizd le. Biztos ami ziher.
-
Csupingo
veterán
válasz
szpeti40 #27791 üzenetére
Ilyennel még nekem se volt dolgom, de pl. ezt a videót elnézve szerintem teljesen be lehet tekerni a csavarokat, normális erővel. Ha nem, akkor úgy is érzi az ember, hogy már nagyon feszülnek az oldalsó tartólemezek és nem érdemes tovább erőltetni. Nekem olyan van, aminél rugók vannak a csavarokon. Ott elég nagyjából meghúzni, aztán a rugók megfelelő erővel nyomják a cpu-nak.
Esetleg várj meg pár választ, mert szerintem elég gyakori ez a hűtő és válaszolnak a tulajok, de talán nem ez okozza a gondot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest