- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz
vvrobi #19744 üzenetére
És kb mit éri meg megvenni 2700X-re? RGB-s olyan lenne jó amit az ASUS lapom progija az Armor Create ből tudok vezérelni. Mert ugye Wraith Prism-en van egy RGB csati ami a lapra megy meg egy USB igaz csak a venti színét tudom állítani az AMD logo meg a külső kör az alapon van. Nem lenne nagy elvárás legyen jobb mint a gyári 😃
-
-
Bagoly81
aktív tag
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
vvrobi #19744 üzenetére
olcsó volt, szerintem jobb a hatásfoka ( mint kideült nem sokkal jobb) mint egy léghütéses, megvan már igy megmarad az hittem, csak egyszerű hütés para ez a stress teszt , erre kiderült bár mit csinálok csak nem birja, most kapcsoljam ki a game boostot mert akkor majd lehet nemfagy ki mert tul melegszik vagy mi?
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
vvrobi #19714 üzenetére
Igen, így mindjárt más a leányzó fekvése, hihetőbb értékek, sajna itt sincs semmi kőbe vésve és elárulom nekem sem ment a Dram Calc-os, de finomítgattam, 40-50 újraindítás után elkaptam a fonalat, mi a helyes fesz, impedancia, timingok, és utána már mehettem egy kicsit feljebb és feljebb, 3000-ről egész 3466-ig, de most "csak" 3333,
sajnos nem mindenki teszi közre a saját ramkitjének beállításait és néhánynál alig-alig lehet levadászni értelmeset a külföldi fórumokon, vagy ha találsz akkor meg a cpu vagy a lap más :/
de szerintem megéri vele mókolni mert sok tartalék van bennük
...a Predator meg előző télen a nagy kedvencem volt, csak a 3000/15-ös ... -
GIORGIONE76
őstag
válasz
vvrobi #19705 üzenetére
Szerintem próbáld ki amit itt ajánlottam, és jól gondolod, szerintem is a CL16 és magasabb timingok kellenek (elsőre) 18-18-38, a tCDWR esetleg lehet alacsonyabb is (16), de lehet csak szimplán stabilizálni kell, a feszre jónak tűnik az ajánlás (1.36) és a CLDO_VDDP-t 0.9 körüli teheted, a sub-timingok jónak tűnnek, a PROC_ODT-ből talán a magasabbat kellene.
ja és a 2600 az ZEN+ ;-) ha már Dram Calc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged