- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz
GIORGIONE76 #6604 üzenetére
Örülök hogy sikerült megoldani a problémát.
Köszi a tájékoztatást! -
OutSider17
senior tag
válasz
GIORGIONE76 #6577 üzenetére
Nem eszik a proci magában sokat. De az igp alapból bekapcsolt állapotban van.
Illetve változó hogy melyik márkának, melyik típusú tápegységét veszed meg. Nem hiába van olyan amin csak 4 pin a cpu, van amelyiken 8 pin. Maga a tápegység belseje és hatásfoka változik. De gondolom ezt nem kell neked sem magyaráznom.
Az pont elég ahhoz hogy ne induljon el a 4 pinről. De ha írsz egy pontos tápegység márkát, és típust, akkor megnézem neked mit tud a 4 pinen.
Nagyon szívesen. Bár érdekes hogy ez nem jutott másoknak is eszébe. -
OutSider17
senior tag
válasz
GIORGIONE76 #6575 üzenetére
Nem a tápegység kevés, hanem az áram erősség amit le tudd a 4 pines cpu tápcsati részen adni.
Ahogy látom neked egy kicsit komolyabb a tápegységed. Hát azzal tuti menne. -
OutSider17
senior tag
válasz
GIORGIONE76 #6573 üzenetére
Hát akkor mindenhol el írták ezt az infót.
Ez lesz a hiba forrása.Ha esetleg a molex átalakítóval sem menne. Akkor próbáljátok meg másik tápegységgel, mert lehet kevés lesz neki a teljesítmény amit a 4 pinen le tud adni a tápegység.
Igazán nincs mit. Szívesen segítek amiben csak tudok.
Ui.: Nem véletlen tesznek az alaplapra a procinak 8pines tápcsatlakozót. -
OutSider17
senior tag
válasz
GIORGIONE76 #6570 üzenetére
Milyen tápegységed van hozzá?
-
OutSider17
senior tag
válasz
GIORGIONE76 #6568 üzenetére
Szervusz!
Húzd le az összes HDD,SSD-t főleg ha M2-es az SSD.
Aztán így próbáld meg. Még az első szériás Ryzeneknél volt ilyen pár alkalommal hogy az első bootolásnál be kavart a háttértár. Illetve ellenőrizd a Cpu táp csatit, olyan is volt már hogy valaki véletlenül a vga tápcsatit tolta bele.
Ha 2 sárga és 2 fekete kábel megy a csatlakozó aljzatba akkor az a 4pin vga táp csatlakozója.
Nem feltételezem hogy rosszul tetted össze. Csak ez is előfordult már egy pár alkalommal. Igazából amióta van Ryzen azóta topicozgatok, amikor csak időm, energiám engedi,és segítek ahogy tudok. Remélem sikeról valahogy működésre bírni. De mindenféle képen írj ha nem sikerült és igyekszem segíteni ahogyan tudok. -
Frankie50
tag
válasz
GIORGIONE76 #6566 üzenetére
elnéztem a dolgot, nekem is ugyan ez a lapom van 2200g-vel, és csak javítás van az f2 ben, de az alap is támogatja. Szóval nem tudom
-
Frankie50
tag
válasz
GIORGIONE76 #6558 üzenetére
Passz
milyen lap ez pontosan?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GIORGIONE76 #6562 üzenetére
Jam, hát.. Nem tudom, esetleg ha személyes átvétel volt, akkor megpróbálni egyeztetni az eladóval. Ha posta, akkor necces, akkor esetleg helyben keresni egy szervizt, és megkérni, hogy nézzék meg, hátha.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GIORGIONE76 #6560 üzenetére
Webshop-os rendelés volt?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GIORGIONE76 #6555 üzenetére
Ha esetleg mégsem támogatja alapból a procit, akkor azért nem indul el dvga-val sem. Meg kellene nézni valahogyan másik procival, esetleg másik rammal.
Ram nélkül történik változás, esetleg úgy csipogás? Ha 2 modul van, akkor 1 modullal, esetleg cserélgetve?
-
apatyas
Korrektor
válasz
GIORGIONE76 #6555 üzenetére
Ha a memót ki-be raktad már, akkor utána a procit is, hátha. Lábakat nézd meg még egyszer.
Ha csak kép nem lenne, attól még a billzet, egyebek feléledne és látnád a numlockon stb.
Ja, esetleg a plusz négytűs táp rajta van, nem az hiányzik? 24 +4 általában. -
Frankie50
tag
válasz
GIORGIONE76 #6552 üzenetére
Nekem 450-s giga lap van, rev 1. ahhoz van frissített bios Athlonhoz. Szerintem nézd meg a gyártó oldalán, de a frissítéshez lehet kell egy támogatott proci is.
-
apatyas
Korrektor
válasz
GIORGIONE76 #6552 üzenetére
Amit én látok, 2019/03/15-n jött ki olyan bios ami azt az Athlont támogatja, de nem láttam nálad milyen lap van konkrétan.
Nincs a dobozon vmi kis matrica, ami mutatja, hogy milyen verzióval szállítják? Vagy az, hogy melyik procicsaládra ready már?
Sajnos nem tudom, milyen tüneteket produkál induláskor ha a bios nem támogatja a procit, de biztos beszámoltak róla itt korábban. -
Erdei88
veterán
válasz
GIORGIONE76 #6550 üzenetére
Mennyi időt vársz miután bekapcsoltad? Újraindul, esetleg ventifordulat változik?
Esetleg azt megpróbálhatod, hogy bekapcsolod vársz, ha nem történik semmi, kikapcsolod és ismét be, ezt többször ismételve. Volt már nálam, hogy egy idő után helyreállt -
GIORGIONE76
őstag
válasz
GIORGIONE76 #6550 üzenetére
nem müxik :/
kell ennek a bioszát frissíteni? tudtommal a B450-eket nem kell az Athlonokhoz -
Erdei88
veterán
válasz
GIORGIONE76 #6547 üzenetére
Nem, el kell, hogy induljon.
Esetleg más kimeneten? vga, hdmi, dp? -
Erdei88
veterán
válasz
GIORGIONE76 #6545 üzenetére
Próbáld meg esetleg 1 rammal, nálam az is okozott ilyet.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
GIORGIONE76 #6519 üzenetére
Na hazaertem probalgatom magasabb fesszel meg koszi
-
Mercutio_
félisten
válasz
GIORGIONE76 #6375 üzenetére
Azonos tipuson belül kerülhet más ramchip a később gyártott szériára és emiatt már nem garantált, hogy működnek együtt.
Inkompatibilitási probléma pedig nem tartozik a garancia körébe.(A webes vásárlásból eredő elállási jog nyilván él.)
-
consono
nagyúr
válasz
GIORGIONE76 #6375 üzenetére
Majd akkor pontosít
Ha egyforma tényleg, nem csak mondjuk a nevében, akkor tényleg mennie kellene... Ráadásul ha jól látom csak két slot van az alaplapon, még az sem lehet, hogy azzal kellene variálni. Ja, még egy tipp: csak az új RAM-ot betéve működik a gép?
-
consono
nagyúr
válasz
GIORGIONE76 #6373 üzenetére
Nem biztos, a Ryzen háklis a RAM-okra, leginkább csak a teljesen egyformákat szereti párban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest