- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz gianni85 #5715 üzenetére
Zavart a hangja (főleg hogy default gyakran fel felpörgött netezés közben is, akkor rendeltem be a Spire-t apróról, még ventiprofil állítás előtt), de minimumra levéve a fordulatot már jó nekem. Nekem is a 7 lapátos van, az 5 lapátos Stealthre írták, hogy az halkabb, de tán csak egy ember írta, hogy olyannal kapta.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
jeni
félisten
válasz gianni85 #5327 üzenetére
utólag észre vettem,hogy írtad ,hogy a TV-n is kipróbáltad.
úgy sem volt jó.
a másik PCIe (8x?) csatlakozóban is tesztelted?
14 napon belüli vásárlású a videó karid?
esetleg a boltban letesztelni?
a lap hibát kizártnak tartom.
ha nem kéne holnap lemennem az anyámhoz és Bp-i lennél akkor nálam kitudnád próbálni. -
jeni
félisten
válasz gianni85 #5325 üzenetére
más gépben ki lett próbálva az RX580 VGA HDMi része (legalább derüljön ki,hogy a VGA kártya az hibátlan)
tudtommal a tiedben min. 1,4 verziósnak kell lennie a HDMi része,így a hangot tutira ki kell,hogy adja a monitor felé. az is lehet,hogy a tiednek már 2,0 HDMi a VGA kimenete.a gyereknek az RX570 8gb verziósa van meg és ezzel a HDMi bekötéssel az LCD TV felé megtudta oldani,hogy a hangot kiadja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
gianni85
veterán
-
apatyas
Korrektor
válasz gianni85 #5177 üzenetére
Ne aggódj, még ha be is van állítva az órajel és a fesz, ha nincs rajta nagy % terhelés, akkor kiveszi alóla a feszt. Így viselkedik. Ha jól láttam, azonos alaplapunk van, valahol a hátrébb levő füleken van powerstate állítási lehetőség, de nem közvetlen értékeket kell beírni, hanem a hexa kódokat. Azokban nem tudok segíteni.
Szerk: helyesbítek, nálam a frekvencia annyi marad, ha azt állítottam be a második fülön, csak a feszt veszi vissza ha nem kell. Nálam 2018 decemberi, 1.0.0.6 agesa verziót tartalmazó bios van fent, de azóta kiadtak egy "Support new Athlon 2xxGE series APU" verziót is most márciusban.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Anime filmek és sorozatok
- EA Sports WRC '23
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Processzor felvásárlás
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest