- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
Este összedobtam az asztalon a konfigot. Megküldtem Metest86+ 7.0-val. A végeredmény az lett, hogy az egyik modul kuka, a másik bármilyen beállítással hibátlanul működik. Azért én gyanakvó vagyok, úgyhogy rendeltem memóriát, szintén olyat ami rajt van az alaplap QVL-jén, de mást típust mint a mostani. Amíg megjön addig kipróbálom az ép modult másik teszt programmal is, meg majd oprendszerrel is, mondjuk az általad javasolt módszerrel is.
-
Gyöször
senior tag
Én kivenném pár napra találomra az egyik ramot. Ha úgy is küzd, akkor a másikat is ki elsöt be. Slotokat is megcserélve. Ha lejjebb vetted a frekit és nem javul, hátha csak a ram beteg.
Én is mindig asust vettem, ez az első asrock lapom. Kicsit gagyibb a körítés viszont eddig tűrhetően megy. A 7010ix dvb-t tv kártyám viszont bebuktam, azt nem sikerül működésre bírni benne. Fogja a frekit látszik, de csatornát nem talál. Én meg ezzel szívok. -
viperabácsi
addikt
Nekem is addig míg így nem jártam addig csak asus lapjaim voltak. Szerintem mostanában eléggé túl árazottak a termékeik. Nem biztos , hogy neked is ez a gond , próbáld meg jedec szabvány értékre állítani nálam az segített. Lehet csak pont ezt a típust nem szereti a lap , ha van lehetőséged próbáld ki másik rammal is , hátha.
-
viperabácsi
addikt
Nekem ilyet az ROG STRIX B450-I GAMING - ASUS lap is produkált amikor levettem a ramot 2933 mhz -ra abbahagyta .
ugyan ez a ram MSI mag B550 m mortar wifiben 3400mhz-t tud ( csak xmp volt bekapcsolva) .
Többet soha nem veszek túlárazott ASUS-t ! A hiba mindig csak idle/ böngészés közben jött elő , nem lehetett teszt futtatásával elő csalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest