- iOS alkalmazások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Rákeresve első talált ugyanez a Fifára redditen. Van akinél dgpu-n fut fixen, mások meg fordítva panaszkodnak, ott dgpu-ra nem tudja áttenni és más játékkal nincs gondja.
Windows reset-et is írtak, hogy megoldotta... de az is inkább driver-win pucolásra utal.
Egy DDU-s uninstall-reinstall nem árhat.Ha már driver: te (de mástól is érdekel) melyiket használod? Nekem a legutolsó whql-lel fut csak a 4650G rendesen. Előtte-utána 2-3 drivert próbáltam és mindegyikkel full lila a képernyő.
Rákeresve vmi RGB-YCbCr bug de elég fura, hogy 4-ből 1 driverrel jó csak.Ill. nálam fel-felvillannak jellemzően bal oldalon 1 pixeles kisebb-nagyobb csíkok a monitoron.
Ilyennel találkozott valaki? Rákeresve dgpu-kkal is előjön itt-ott és driveres hibát írtak rá több helyen. Drivercserével eltűnt... amit ugye a fenti lilaság miatt nem tudok megtenni max ha előtúrok régebbi drivereket.Ramhiba is adná magát, főleg, hogy elég nagy tuningot kaptak de kipróbáltam tök alapon is, ott is csinálja. Viszont restart után eltűnik egy időre, aztán, hogy csak hibernálva/alvásban van a gép egy idő után újra feltűnik. Plusz ott vannak a fenti találatok amik szintén driver hibát írtak.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
Más játéknál is ugyanazt mutatja, ami vígan elfut pedig az IGPU-n.
Először csak fel akartam telepíteni a 4650G-nek szükséges drivert, rákerestem ugye AMD oldalán, le is töltöttem.
Aztán észre vettem, hogy ugyanez a driver van az 5700XT-nek is: 20.11.2 Recommended (WHQL)
Ezért csak "Gyári visszaállítást" csináltam driveren belül.Majd később a biztonság kedvéért volt uninstall is és inkább újból telepítettem az egész drivert, sőt még előtte a chipset drivert is.
DDU az pont nem volt, csak mielőtt a 1060-at kiszedtem a gépből és az 5700XT-t pakoltam bele. Ilyen esetben szoktam.Én nem tapasztaltam ilyen villanásokat, bár szerintem azért mert pont azt a drivert használom amit valószínűleg most te.
Szóval akkor próbáljak egy DDU-t ha az se jó akkor Win reinstall?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- iOS alkalmazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.